Pretecho’s

Tegenwoordig komt iedereen die zwanger is in Nederland in aanmerking voor meerdere medische echo-onderzoeken; tussen de 8 en 12 weken om te kijken hoe oud het kindje is en of de zwangerschap zich goed ontwikkelt (termijnecho). De nekplooimeting die rond de 12 weken gedaan kan worden (combinatietest). Het Structurele Echoscopische Onderzoek, rond 20 weken om te kijken of er geen grote lichamelijke afwijkingen zijn (20 weken echo) en vaak ook nog een echo om de groei te bepalen (groeiecho) of aan het eind van de zwangerschap te kijken of het kind met hoofd of kontje naar beneden ligt (liggingsecho).

Wij merken dat er in de praktijk bij aanstaande ouders ook enorme behoefte bestaat om op tussenliggende tijdstippen het kindje te bewonderen, en de groei en ontwikkeling in twee en drie (3d foto) en vier dimensionaal beeld (3d film) vast te leggen op fotos, en/of film. Dit noemen wij de “pretecho’s”. Dit om het onderscheid goed te maken met de medische echo’s.

De 3d echos geven een levensecht beeld van je kindje!. (klik hier voor diaserie)

U kunt bij ons de beelden laten vastleggen op een dvd, wij kunnen de gemaakte fotos voor u op een usb-stick zetten, en wij printen altijd een aantal fotos direct voor u uit (minimaal 5).

De medische echo’s worden volledig vergoed, de pretecho’s zijn voor eigen rekening (mensen met een aanvullend verzekerings-pakket krijgen de pretecho soms wel vergoed).

De prijs is afhankelijk van hoe uitgebreid u het kindje wilt zien en op welke manier u beelden wilt laten vastleggen. Klik hier voor onze prijzen.

Het leukste is natuurlijk om een aantal malen in de zwangerschap voor een pretecho te komen zodat je de ontwikkeling van je kind kan volgen en vastleggen! Hiervoor hebben we speciale pretecho pakketten gemaakt. (klik hier voor prijslijst bij pakket)

Per 1 oktober 2013 worden de tarieven van de pretecho's verhoogd. Voor pretecho's afgesproken voor 1 oktober 2013 geldt het oude tarief.

voor meer informatie bel
06-46321279